BEGIN JE WEEKEND GOED MET DE BIER BUTLER VRIJDAG

Bij de Bier Butler ben je natuurlijk altijd al aan het juiste adres voor allerhande bierinspiratie, serveertips en smakelijke bier- en foodcombinaties. Maar om het je nog net even wat makkelijker te maken, geeft jouw persoonlijke Bier Butler je iedere vrijdag verse inspiratie tijdens #bierbutlervrijdag! Lekker toch?!

ONTDEK JE SMAAK

Met de Bier Butler Vrijdag geven we jou elke vrijdag het perfecte foodpairing advies. Een gerecht en een perfect bijpassend bier. Dan hoef je op vrijdag in ieder geval niet meer na te denken over wat je moet gaan eten en drinken.

De Bier Butler neemt je eigenlijk op een soort smaakexpeditie, op zoek naar jouw persoonlijke smaakvoorkeur en je ontdekt steeds meer mogelijkheden in de wondere bierwereld. Zo weet je welke bieren bij jouw smaak passen en kun je de Bier Butler App raadplegen om daar passende gerechten bij te selecteren, of andersom.

#BIERBUTLERVRIJDAG

Met de wekelijkse tips, tricks en inspiratie van de Bier Butler begin je het weekend altijd goed! De Bier Butler duikt de keuken in om voor jou lekkere en eenvoudig te bereiden gerechten te maken, uiteraard in combinatie met verschillende bieren. De Bier Butler geeft geeft de perfecte combinaties. Het maakt niet uit of je een gerecht bij een bier zoekt of een bier bij een gerecht. De Bier Bultler App staat altijd voor je klaar.

De lekkerste bier- en foodcombinaties worden met recept en al voor je geselecteerd, en je kunt zelfs om de week meekijken met de bereiding van verschillende gerechten in een verse video. Zo inspireert de Bier Butler jou elke vrijdag opnieuw om in het weekend lekker aan de slag te gaan en jouw smaakreis voort te zetten. Neem ook vooral je vrienden, kennissen en familie mee op deze smaakreis. Deel die passie voor bier!

DE MOOISTE BIER- EN FOODCOMBINATIES VOOR JOU

Het enige wat je eigenlijk nog hoeft te doen is de ingrediënten en het bier in huis halen, de video van de week opstarten en alle instructies opvolgen. Makkelijker kan bijna niet! Je kunt het recept natuurlijk ook altijd nog downloaden op de website, dan kun je jouw favoriete combinaties opslaan in je (digitale) receptenboekje voor een volgende keer!

Wil je jouw persoonlijke Bier Butler 24/7 op zak hebben? Download dan snel de app in Google Playstore of Apple Appstore. Like ook zeker de Bier Butler Facebookpagina even zodat je geen enkele update mist!