Bier Butler in een nieuw jasje: nog meer bier inspiratie

De Bier Butler heeft een nieuw jasje. De vernieuwde app zit boordevol inspiratie op het gebied van bier en food. Handige video’s met eenvoudig te bereiden gerechten zorgen ervoor dat je nooit meer om een goede match verlegen zit.

De Bier Butler app is een handige tool waarmee je bier pairt met gerechten en andersom. De Bier Butler heeft de grootste database met bier-food-combinaties. In de app geef je aan welk bier of welk gerecht je op tafel zet. De Bier Butler geeft jou binnen enkele seconden de juiste combinatie.

Bier Butler in een nieuw jasje

GIDS IN BIERLAND

De Bier Butler is veel meer dan een handige tool. De app helpt je je weg te vinden in het dichtbevolkte bierlandschap. Met meer dan 650 Nederlandse bierbrouwers, die vele duizenden verschillende bieren brouwen is een goed ingevoerde gids wel makkelijk. Door de bieren onder te verdelen in verschillende smaakcategorieën vind je in een handomdraai de bieren die bij jouw smaak passen.

BIER BUTLER VRIJDAG

Elke vrijdag is het Bier Butler Vrijdag. De Bier Butler biedt je inspiratie voor het weekend. Een korte video met een eenvoudige bier-food-combinatie die je makkelijk zelf kunt maken. Dat wordt elk weekend smullen. #bierbutlervrijdag

NOG MEER BIER BUTLERS

Jet en Arvid zijn de Bier Butlers van het eerste uur. Zij bezorgen jou de perfecte matches. In de vernieuwde app komen er elke week nieuwe Bier Butlers bij die hun kennis en ervaring met jouw willen delen. Nog meer inspiratie en nog meer smakelijke combinaties dus.

RESTAURANTS

Zelf je bier-food-combinaties vinden is natuurlijk het leukste dat er is. Maar wij snappen ook dat je je soms wilt laten verrassen. In de Bier Butler App vind je daarom een groot aantal restaurants, die weten hoe je mooie bieren pairt met lekkere gerechten.

GRATIS

Download nu de Bier Butler. Deze handige app is helemaal gratis. De praktische en inspirerende tool ontwikkelt zich in een razend tempo dankzij de unieke samenwerking van vrijwel alle bierbrouwers in Nederland. Zowel de grote brouwers als de kleine craftbrouwers delen hier hun ervaringen. Ook steeds meer biersommeliers, bierkenners, foodspecialisten en chef-koks haken aan en zorgen voor nog meer inspiratie en nog meer fantastische bier-food combinaties!