Laat je inspireren! Geniet van het voorjaar!

Het is voorjaar. Een lente die we ons nog lang zullen heugen dankzij het coronavirus. Helaas kunnen we er nog niet op uit om een terrasje te pikken en te genieten van de zon. Die tijd komt hopelijk snel weer. Ook thuis zijn er voldoende mogelijkheden om te genieten van fijne gerechten met een goed glas bier! De BierButler inspireert je maar wat graag.

Bij het voorjaar denk je al gauw aan asperges. Heerlijk, het witte oud als klassieker met ham en ei of met een stuk zalm. Een bijpassend bier erbij en het is feest. In de BierButler app vind je tal van gerechten met asperges in de hoofdrol.

Video’s

Lente is natuurlijk meer dan alleen asperges. Wat dacht je van een frisse maaltijdsalade of een stukje verse vis. In de app vind je tal van bier-spijs combinaties die je zullen doen watertanden. In de app vind je bovendien tientallen gerechten-video’s. Zo zie je hoe simpel en eenvoudig het kan zijn om een in korte tijd jezelf of je partner te verrassen.

Bieren

De BierButler biedt je ook bierige inspiratie. Wat zijn de nieuwste lentebieren? Welke bieren zijn nu populair. Je ziet een duidelijke verschuiving van de donkere bieren – die vooral in de winter voor warmte zorgen – naar lichte, blonde bieren die smakelijk en dorstlessend zijn. Voor Blond, Witbier en Weizen zijn populaire bierstijlen in de lente.

Alcoholvrij

De trend is ook alcoholvrij. Er komen steeds meer alcoholvrije bieren bij. Alcoholvrij Witbieren, Weizen en Pilseners zijn inmiddels gemeengoed. Er komen ook steeds meer alcoholvrije IPA’s bij. Dankzij hun hoppige karakter zijn juist deze IPA’s zeer smaakvol en mis je de alcohol niet of nauwelijks. De BierButler biedt je volop inspiratie hoe je met alcoholvrije bieren heerlijke combinaties kunt maken.

Heb jij de app nog niet gedownload? Dat kan gratis voor zowel iOS als PlayStore. Download ‘m nu en je hebt altijd jouw persoonlijke BierButler bij de hand.